Söndag

Här är det morgon. Vi har ätit en tidig frukost tillsammans hela familjen och nu har Magnus och Malva åkt iväg på bandy-träning. Jag sitter i soffan jämte min lilla kille som inte är så liten längre. För ett halvår sedan var han en liten tvååring som älskade teletubbies och nu har han blivit en treåring som fascinerat kollar på lilla melodifestivalen och tycker att alla 12åriga killar är coola. "Jag vill också vara med där mamma. Och ha en sån ficklampa (misstänker att han syftar på mikrofonen). Jag kan faktiskt alla sånger.
Men när han lägger sin lilla hand i min och gör massage på mej så ser han ganska liten ut ändå min lilla bebis :)
Här blev jag plötsligt sugen på att städa lite så jag går runt i mitt lilla hus och vattnar blommorna och dammar. Jag älskar lukten av grönsåpa annars också men nu när jag är gravid så är den helt underbar. Jag har haft luktcravings med alla tre barnen och förutom såpa så blir jag väldigt nöjd om jag får lukta på handsprit, fönsterputs, bensin och källare med stenväggar. Och jag lyssnar på finaste städmusiken
Under tiden så leker Valter med alla sina figurer. Han är väldigt duktig på att leka själv och leker mycket fantasilekar till skillnad från sin storasyster som föredrar mer praktiska saker som att pussla, bygga eller rita.
 
Vi får ett mms från Magnus med bild på vår goa bandyprinsessa ♥
Nalle och jag kokar soppa till lunch. Fisksoppa med saffran blir det.
När vi ätit lunch och Malva fått vila lite är det dags för nästa träning, nämligen gymnastiken. Jag sitter med och kollar medans killarna åker och tvättar bilen. 
Här är det eftermiddag och vi har åkt iväg på utflykt. Eftersom vi delat på oss nästan hela dagen är det skönt att få vara tillsammans allihop. Vi packar med oss mackor och varm choklad och åker ut till Instön och sätter oss på en klippa och fikar medans vi tittar på solnedgången. Mycket mysigt! 
Här är vi hemma igen och mina lilla flicka skyndade sej att sätta sej vid sin skolbänk i köket och rita en överraskning åt mej. Det blev en bild på hela familjen som fick sitta på skafferiet ♥
Under tiden lagade jag och Magnus mat. Pad thai stod som middag på vår veckomatsedel...
Busbarnen byggde sej ett eget hus mitt i köket :)
Här ligger jag och min roliga lilla tjej (Och klubban som kommer att räcka tills hon är i puberteten) skavföttes på kökssoffan och vilar efter maten. 
Här är det kväll och min lilla uggla har somnat. Hennes lillebror tog sej en tupplur i bilen på väg hem från havet och är därför ingen idé att lägga innan halv nio. Magnus har cyklat iväg till Skafferiet och köpt varsin godispåse åt oss och min nöjda lilla kille får vara med och se på Solsidan. Och ni som har sett avsnittet inser kanske att det inte var det bästa att se med en treåring men han hade som tur var mer uppmärksamhet på godiset och Dora i ipaden och blev inte lika traumatiserad som lilla Wilma haha....
 
Mammatea

De utvecklas och lär sig så mycket på bara några få månader.

Svar: Eller hur!
BabyYouCanCallMeSven

2013-11-25/19:31:24
http://mammatea.se
Jennie & FrökenFlis

fönsteeputs, ååh det luktae ljuvligt, älskar den doften! ;)
älskar era små havsutflykter, det verkar så himla mysigt <3

kram

Svar: Visst gör det!kram
BabyYouCanCallMeSven

2013-11-25/20:51:40
http://jenniesays.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: