Tisdag

Då var äntligen 75 % av graviditeten avklarad. Nu är det bara 25 % kvar. Jag känner mej fortfarande trött men bestämde mej idag för att strunta i sjukskrivningen och gå och jobba på torsdag och fredag fast jag inte orkar. Det kommer att kännas så mycket bättre att gå på mammaledighet på fredag eftermiddag om jag jobbat mina två sista dagar jämfört om jag varit hemma. Så jag biter ihop helt enkelt och gör det bara. När man jobbar med barn så kan man ju inte bara försvinna sådär och nu får jag två sista dagar med dem. Det känns bra. 
August har sprattlat runt i magen som vanligt idag och nu när han är så stor kan man se hur hela magen hoppar. Det är så himla mysigt och jag tröttnar aldrig på att känna honom.
Jag tog det lungt och vilade i soffan hela förmiddagen och vid ett gick jag och hämtade mina skatter. Malva satt i pysselhörnan och skapade och den Valle var ute på gården och lekte i lekstugan med några andra barn. När vi kom hem fick de varva ner lite och spela Apselut Spunk i datorn....
Busarnas senaste favoritlek är att bygga kojor och det blev en även idag :)
"Mini-Ernst" älskar att laga mat och idag hjälpte han oss att laga makaronipudding till middag ♥
(Om ni undrar varför vi har en folievägg mitt i maträtten är det för att dela den vegetariska delen från den med kött)
Efter maten åkte Magnus och barnen till Malvas dans. Valle tycker om att titta på och på så sätt fick jag vila. Jag låg framför tvn och somnade till första säsongen av Ally McBeal :)
När busarna kom hem gjorde jag kvällsmat åt dem. Malva beställde risifrutti och Valle ville ha "Lelestej-smöjgås". 
Nu sover de små och jag och Magnus tänkte äta lite kvällsmat och titta på Sommartider!
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: