En uppdatering från den tjocke

Nej, August har inte dykt upp än. Det är bara hans tjocka mamma som inte orkat sitta vid datorn de senaste tre dagarna. Just nu är jag något så kopiöst färdig med att vara gravid. Jag längtar efter att kunna röra mej som jag vill. Jag längtar efter att träna. Och jag längtar efter att kunna sova på nätterna. Och jag längtar efter att kunna äta vad jag vill utan att få halsbränna. Men som tur var är det inte långt kvar eftersom vi numera är i vecka 40. I natt hade jag faktiskt förvärkar. Det har jag inte haft med någon av de andra två. Jag har känt hela graviditeten mycket tydligare den här gången. I början kände jag att det var något som växte därinne innan vi fått plus på stickan och nu känner jag att kroppen gör sej redo för att han ska komma ut. 
 
Här kommer den lilla uppdateringen och vi börjar med några ögonblick från vår Måndag:
 
Här ser vi min lilla Uggla som är väldigt stolt över att hon har bäddat sin säng helt själv och vill att jag ska föreviga det hela. 
Och här ser vi en pyjamasnisse som provsitter "Adusts" bilbarnstol. Min lilla kille ser plötsligt så stor ut :)
Vi skrev en komihåglista inför förlossningen. Bäst att vara förberedda!
Vi blev bjudna på middag av barnens farmor och mini-ernst ville givetvis hjälpa till att laga maten.
Under tiden ritade min lilla konstnär barn och regnbågar....
Kvällen avslutades med att jag skrämde upp mej själv genom att titta på En unge i minuten. Det gör ju ont att föda barn! Men samtidigt tycker jag inte riktigt att jag skrek så mycket som kvinnorna i avsnitten gör. Inte för att det är något fel med att skrika för det får man givetvis men de verkar ha haft mycket svårare förlossningar än jag. Jag hade ju läst i en bok att alla kvinnor tror att de ska dö under sina förlossningar så jag blev väldigt positivt överraskad av att jag faktsikt aldrig trodde det. Båda gångerna har jag under förlossningen tänkt att det här kan jag ju göra igen. Även om det faktiskt gjorde ont såklart. 
Tisdag
Här har vi vaknat efter en sovmorgon till åtta och jag och skruttan kollar på Chuggington i väntan på att Valle ska vakna.
Eftersom vi är en latmask-familj som ogillar stress så lät vi bli att skynda oss till dagis vid nio och åt istället långfrukost uppe i soffan. Strax efter halv tio kom Malvas fröknar och dagiskompisar förbi och hämtade upp henne på vägen till deras tisdagsutflykt. Och vid tio promenerade jag och Valle bort till dagis och lämnade honom där så att han fick vara med sina kompisar och åka lite pulka på gården. 
I brevlådan låg det rolig post. Min uggla blir bara längre och längre så det var dags att investera i ett nytt regnställ. Jag letade efter ett begagnat med hittade inget i rätt storlek så det fick bli ett nytt på rea. Känns i och för sej helt okej för båda småbrorsorna kan ju ärva det så småningom. 
När jag hämtat mina hjärtan vid två hade vi lite mellanmålsmys...
Här är det kväll. Nalle sover och Magnus är ute och springer med sin löpargrupp. Tokfia och jag ser på familjen Annorlunda och min lilla roliga tjej undrar om barnen blir sådär skrikiga när man har så många barn? hahaaa
 
Onsdag
Idag gick vi som sagt var in i vecka 40. Äntligen!!! Om man tittar på bilden förstår man varför det inte är helt enkelt att sova på nätterna....
Här är vi på väg till skidbacken för att åka pulka med Karin, Hugo och Ebba. Det är så härligt att kunna vara ute och njuta av snön och som tur var kunde Karin hjälpa mina barn också uppe i backen för jag har för mycket foglossning för att komma upp :)
Ebba följde med oss hem en stund och här sitter barnen och ritar...
På eftermiddagen åkte Magnus och Malva och veckohandlade. Vi brukar åka hela familjen men jag orkade inte helt enkelt utan stannade hemma med min nalle. Som tur var är han fortfarande bestatt av lilla melodifestivalen så vi satte på år 2012 och så kunde jag småslumra medans han tittade. Opedagogiskt men behövligt hahaa
En mycket nöjd tjej kom hem från affären med en prinsesstidning med pyssel i. Den innehöll även små brevpapper och kuvert så några av barnen här i området fick små brev som lilla Ugglan, hennes pappa och lillebror gick och stoppade i deras brevlådor. 
Sådär ja, då var det ikapp bloggat. Nu ska jag gå och ta lite kvällsmat....
Tess

Förstår att det börjar kännas lite otåligt nu! Jag börjar ju till och med bli väldigt nyfiken på att få se lille A. Du är ju i alla fall så duktig på att fota. Själv glömde jag både kameran och mobilen hemma idag, lite surt. kramar

Svar: Kram!
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-15/21:11:43
http://sailorswife.se
Frida

Så underbara bilder:) snart kommer er lilla bebis, så underbart. Ja jag älskar oxå marimekko. Hoppas jag kan fynda lite imorgon :)

Svar: Tack :)
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-15/21:28:20
http://www.friidas.se
En plats i solen

Låter som du haft bra dagar, hoppas August snart väljer och titta ut :)

haha javisst var den bra

Svar: Det hoppas jag med :)
BabyYouCanCallMeSven

ellenojag

Åh nu är det nära!! stort lycka till när det blir dags <3

Svar: Tack <3
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-16/13:49:31
http://ellenojag.blogspot.com
Hanna

Nu kan lillebror dyka upp närsom ;)
Önskar Er lycka till o håller tummarna för att du snart har en liten i dina armar.

Svar: Tack :)
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-16/16:03:49
http://lillakypedalen.blogspot.se
Tess

Härligt att ni är klara med allt inför förlossningen. Jag hade jättemycket förvärkar med Hugo men det är ju olika för alla. Är det lätt för er att få barnvakt? Jag var lite orolig då Hugo skulle komma att vi inte skulle hinna för med Viggo fick jag krystvärkar redan hemma. Det skulle ju vara bra om man hade barvakt på vägen till BB ;) kram

Svar: Ja, barnens farmor bor nära. Fast vi har även en granne som kan komma först om det blir väldigt bråttom vilket inte är helt otroligt eftersom det gick fort sist :) Kram
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-16/20:30:22
http://sailorswife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: