Onsdag och en början på torsdag

Onsdag
 

Igår var det dags för barnens lediga dag från dagis och jag blev väckt av en pirat i bamsekjol ♥
Jag fick hjälp att duka fram frukost av min Nalle.
Eftersom jag är väldigt begränsad i min rörslseförmåga och dessutom väldgit trött så är det tur att barnen trivs med att leka i köket för då kan jag helt enkelt lägga mej på kökssoffan och umgås med dem. Det ritas, pysslas, pusslas och byggs kojor.
Busarnas pappa kom hem från jobbet vid ett och efter pannkakaslunch gick de till lekplasten så att jag kunde vila lite. Här står jag i fönstret och spanar på min fina lilla familj ♥
På eftermiddagen behövde vi göra lite ärenden. Magnus och Malva skulle veckohandla men släppte av mej och Valle i stan först. Nalle och jag hämtade ut ett paket (Hans storebrorspresent) och så gick vi till leksaksaffären och köpte en storasysterspresent åt Malva. Malva fick en present av Valle när han föddes så den traditionen måste vi ju fortsätta med. Vi kollade lite på Lindex "Halva-reapriset-rea" och fyndade lite. Valter köpte en förpackning med massa små flaskor med badskum med disneyprinsessor på. Stoltaste killen i stan! Jag köpte 2 sommartunikor till Malva. Givetvis skulle man kunna fynda mycket mer för allt var verkligen hur billigt som helst men jag gillar inte att handla saker jag inte planerat i förväg utan helst bara "Måste-ha -plagg". Min lilla tjej blev jätte nöjd med båda två och ville absolut posera med dem på bild när vi kom hem :)
Efter middagen fick två nöjda barn inviga Valles nya badskum....
Innan läggdags myste vi i soffan och kollade på Lotta på Bråkmakargatan.
Magnus och jag avslutade kvällen med varsin glass frmaför Mia på Grötö och var mycket spända på om August skulle titta ut under natten.
 
Torsdag
Vilket han uppenbarligen inte gjorde för då skulle jag inte sitta här och blogga :) Här kommer den uppdaterade gissningslistan:
 
17 januari Helena Y
18 januari Nina H
19 januari Ulrica J , Anna S, Svärmor
20 januari Malin A , Lisa R , Nina L
21 januari Malva , Majo K
22 januari Jag själv, Johanna
23 januari Sandra R
24 januari Sara PG, Emmelie G ,  Mamma, Magnus
25 januari Marlene E, Linda N , Erika B
26 januari Gunilla L, Valter, Linda
27 januari Sandra T
28 januari Ellinor R
29 januari Linda N
30 januari Therese
1 Februari Tea
 
Idag har jag antingen bf eller så har jag gått 2 dagar över tiden. Det beror lite på vilket ultraljud man går efter. Men oavsett så har jag nu passerat båda mina bf (Beräknad födsel) så all tid nu är över tiden. Jag tycker egentligen inte att det är jobbigt att gå över tiden. Han får komma precis när han vill. Det jobbiga är alla frågor om jag känner någonting. Det gör jag ju men förlossningar är ju så oförutsägbara så jag kan ju inte garantera att han dyker upp snart för det. I min kropp känns det just nu som om det är denna veckan han kommer men jag kan ju inte lova att det är så. Jag har sammandragingar och lite förvärkar då och då men det är inga riktiga förlossningsvärkar. Båda mina tidigare förlossningar har startat samma dygn som (Varning för känsliga läsare! Sluta läs!) slemproppen gick. Och den har nu börjat lossna lite i taget. Så vem vet. Kanske i natt? Eller om två veckor hahahaa....Jag har som sagt var lite svårt att påverka förloppet.
 
Imorses ringde personalen på dagis och berättade att de hade fall av magsjuka (Jag har bett dem att göra så) så jag skickade givetvis inte dit barnen. Sjukt onödigt att utsätta sej för just nu. Istället fick de stanna hemma och deras farmor har varit snäll nog att låna dem en stund nu på dagen så jag får vila. Så här goa såg mina älsklingar ut innan hon hämtade dem ♥
 
En plats i solen

Vilekn fin pirat du blev väckt av

Svar: Eller hur!
BabyYouCanCallMeSven

Mammatea

Vilka fina klänningar. Förstår att hon var nöjd.

Svar: tack!
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-23/18:02:56
http://mammatea.se
malin

åh, lotta!

Svar: Den är så bra!
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-23/19:08:52
http://lillstrumpanmolle.blogg.se
Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Åh hoppas det är på gång nu snart, 24 tror jag fortfarande på , men skulle nog gissa sent imorgon runt 23 tiden;)

Svar: Nära :)
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-23/19:56:46
http://www.emmgus.blogg.se
mammansprinsessor

Härliga bilder på kidsen,tittar in o önskar ett stort grattis igen;)kram till er alla

Svar: tack!
BabyYouCanCallMeSven


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: