Torsdag och Fredag

Här är det morgon. Eller rättare sagt förmiddag. Busarna och jag har fått nya härliga rutiner som innebär sovmorgon varje dag och frukost vid tiosnåret. Undrar om August är anpassningsbar och hänger med på våra rutiner? Troligtvis inte :). 
Här sitter vi och pysslar. Vi gör fjärilar som ska få hänga över August skötbädd så att han har något spännande att titta på. Valter gör dessutom en fin teckning till sin efterlängtade lillebror.
Såhär fint blev det och här hoppas vi att lillebror kommer att trivas ♥
Här kommer pappa och lämnar av Samuel som ska sova över hos oss en natt. Barnen tycker att det är jätte kul att ha sin morbror här och jag tycker att det är trevligt att umgås lite med min lillebror. Vi äter flygande jacob, leker med barnen och på kvällen har vi vuxna filmkväll. Först ser vi Stig Helmer Story och när Magnus gått och lagt sej kollar Samuel och jag på Grease...
Här har det blivit fredags morgon och min amaryllis blommar för fullt och busarna pusslar på köksgolvet. 
Här mutar jag barnen med en maräng var om jag får ta lite kort på dem :)
Här har vi gått till biblioteket för att låna lite nya sagor. 
 
När vi kom hem stekte Valter och jag pannkakor medan Samuel och malva provläste de nya böckerna.
Vår fredagskväll bestod av packning inför helgens mini-semster och taco-mys ♥
 
stina=)

ni är en såå fin familj!! vilket är ditt bästa tips på ett tema i förskolan? vi har planeringsdag imorgon och skulle behöva lite extra ideer från en super duktig fröken!=))kram på er alla 5

Svar: Jag tycker att ett tema blir allra bäst om det baseras på något som barnen är intresserade av. En händelse, en plats, ett fenomen, en frågeställning eller dylikt. Jag tycker mest om att arbeta så och inte ha färdigplanerade aktiviteter utan att temat formas under arbetets gång utifrån hur barnen behöver stimuleras vidare. Lycka till!
BabyYouCanCallMeSven

2014-01-06/13:02:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: