Lördagen den 25 februari

Jag och den här lilla skrutten vaknade efter en skön sovmorgon medans Magnus och storbarnen gett sej iväg tidigare till handbollsträning. 
Solen lyste in på våra havrekuddar.....♥
Efter frukosten tog vi med Augusts grävskopor och gick till lekplatsen. Det är så mycket nostalgi i vår lilla lekplats. Alla tre barnen har suttit i babygungorna som små bebisar, klättrat upp för trappan till rutchkanan när de precis lärt sej gå och nöjda stått där uppe och spanat ut på utsikten. Tänk om jag får turen att uppleva allt det här med ett litet barn till! Och tänk om jag i framtiden kommer att få uppleva samma lekplats med mina barnbarn. Jag är ingen person med stort behov av förnyelse när det gäller boplats utan jag känner mej väldigt nöjd om jag får bo i vårt lilla radhus resten av mitt liv ♥
Vi bestämde oss att för en gång skull göra en liten utflykt in till storstan (Göteborg). Annars brukar vi mest längta efter utevistelse i naturen men vi hade lite saker vi behövde shoppa och var sugna på att strosa omkring inne i saluhallen. För att det hela skulle bli lite roligare tog vi bussen in istället för bilen!
Inne i Saluhallen köpte vi mat och godsaker inför kvällen....
Prinsarna och prinsessan ♥
Inne på Lindex shoppade vi vårkläder till barnen ♥
Såhär fina ska Malva och Valter vara i vår ♥
Till middag blev det saluhallens fiskburgare (bästa♥), potaatisgratäng och tomat/mozzarella-sallad!
Hugo och Ebba kom på mello-mys!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: