Onsdagen den 28 december

Jag tycker så mycket om de fina kläderna från Duns och handlade varsin tshirt åt min trio inför sommaren ♥
Två generationer sofflocksnjutare äter tunnbröd, sjunger med Lotta Engberg när hon tycker att det ska vara 100 % och delar en kopp te som minstingen påstår "gör honom helt varm i tuttarna". Typiskt bra förmiddag.....
Det var härligt väder ute så vi begav oss ut i skogen och upp mot Svartemosse. Om ni undrar vad storbarnen håller på med på den här första bilden så går det ett rör under vägen så de kan kika på varandra. Till barnens glädje var det is på sjön så efter att vi lunchat på korv med bröd på vår filt satte de igång med att plocka upp isflak. Väldigt populärt! Innan vi blev allt för blöta gick vi bort till hinderbanan och och gick några varv och lekte i en koja. 
Efter vår kalla med mysiga utflykt var det skönt att komma hem och dra på raggsockor och kofta ♥ Jag ställde mej för att vika tvättberget!
Malvas kompis kom för att sova över och båda tjejerna hade färgat håret rosa. Malva fick rosa hårspary-färg av Valter i julklapp ♥
Valle gick iväg till en kompis och August tittade på Dr McStuffins tillsammns med Dr McStuffins-dockan ♥
Storflickorna pysslade....
När Magnus kom hem ställde vi oss och lagade dagens rätt från Linas matkasse. Idag bjöds det på citronrostad blomkål med kapris- och västerbottengnocchi. Så himla gott!
Goa översovningstjejer äter kvällsmat i sina sovmasker :)
Och så blev det kväll och jag värmde rabarberglöggen som är en gåva till mänskligheten ♥ och tittade på min nya favoritserie Skam!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: