Tisdagen den 3 januari

En ny vab-dag och idag ville både Malva och Valter vara på fritids. Här sitter sjukligen och äter äpple och kollar på film. Det går åt rätt håll i alla fall men han är trött ♥
Monica kom för att hjälpa mej med symaskinen som krånglade lite (tråden hoppade tydligen ur hela tiden eftersom jag trätt den lite fel haha) och medans jag sydde klart min väska hjälptes vi även åt att låta August sy lite. Jag frågade vad han helst ville sy och det var "En väska där jag och bebisen kan ha en bil och ett tåg" (Han längtar efter att bli storbror ♥) När den blev klar ändrade han sej dock och berättade att det var en tomtesäck och höll länge på att dela ut julklappar till oss andra. 
Min vår-väska blev klar och jag blev jätte nöjd ♥
På eftermiddagen tog jag tåget till Alingsås för att hälsa på morfar på sjukhuset. Mamma och jag var hos honom en stund och sedan följde jag med henne hem och blev bjuden på middag. Jag hade inte bråttom hem eftersom jag ändå skulle vabba dagen efter så jag stannade sent och fikade och så gick vi igenom spotify för att hitta ny bra musik!
Anonym

Väskan blev jättefin!

Svar: Tack :)
BabyYouCanCallMeSven

2017-01-05/09:03:19
Malin B

Jag har sagt det förut men säger det igen: du och din mamma ser ut som syskon! :)

Svar: haha
BabyYouCanCallMeSven

2017-01-05/14:08:32
http://malinbs.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: