Söndagen den 26 mars

Jag åt söndagsfrukost med en Frölunda-indian och hans syskon. Magnus jobbar idag tyvärr....Bra att han tjänar pengar i och för sej men jag föredrar när hela familjen är ledig på helger.
Busbrorsor på väg till gympan. Minns inte exakt vad de höll på med men kunde inte motstå Augusts söta skratt....
Träning gånger tre som vanligt. 2,5 timmas väntan i gympasal. Jag brukar läsa och August leker med figurer och bilar han packat med. Förutom på hans träning där vi båda är delaktiga för småttingarna har alltid en förälder med.
När vi cyklade hemåt hittade vi tussilago ♥
Min triohade frågat i flera dagar efter påskpyssel och äntligen var det dags. De gjorde små tussilagoblommor, påskgummor, hönor, tulpaner och August tillverkade mycket stolt en liten familj bestående av "Pappa tupp, mamma höna och lilla kyckling". Åh, vad jag älskar sådana här stunder med barnen ♥
Så här fint blev det i vårt pysselfönster i köket ♥
Eftersom vi inte haft tid att fira våffeldagen dagen innan tog vi igen det idag. Eller ja, Monica kom och såg till att vi tog igen det och bjöd oss på våfflor :)
Det var kväll och Magnus och jag låg i soffan och såg på tv och han sa någonting dumt som vi skrattade åt och jag frågade Siri på skoj varför jag gifte mej med honom egentligen. Det undrade tydligen hon också haha....
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: