Min lilla prinsessa

Efter att ha gått 8 dagar över tiden fick jag värkar på natten mellan onsdag och torsdag. Dom var inte regelbunda och jätte starka med en gång så vi väntade med att ringa sjukhuset tills på morgonen. På NÄL var det helt fullt men Östra hade lediga platser så vi åkte in och var där vid elva. Fjorton minuter över fem föddes vår lilla flicka som ska heta Lycka MALVA Josefina. Hon var 50 cm och vägde 3725 g.Att föda barn var faktiskt inte så svårt som jag trodde innan. Jag trodde att det skulle vara mycket värre. Visst gjorde det skitont men jag tänkte inte en enda gång att jag inte skulle klara av att göra det en gång till. Har man bara lustgas så står man ut med värkarna.  Och det kändes som om kroppen gjorde jobbet själv, det var bara att hänga med.


Efter att inte ha ätit nått på en hel dag var det gott med fika :)

Världens mest stolta pappa

Min säng på BB där jag stannade 3 nätter. Magnus fick tyvärr inte sova över utan var bara där på dagarna.

Malva i bilen på väg hem

Vad ska man göra?

Det är så svårt att sysselsätta sej på dagarna. Barnmorskan sa att förlossningen oftast startar när man minst anar det och att det är bra att ha massa små projekt på gång. Igår bakade jag bullar. Idag tvättar jag. Vad sjutton ska jag göra imorgon?

Magbilder

Kolla vad tjock jag är hahahaaaa. Nu visar jag tillochmed mina tiger-ränder (bristningar) fast jag gjorde bilden i svart vitt  så ni inte skulle bli helt avskräckta..... Vad tror ni, tjej eller kille?

sorry...

.... jag ligger inte på BB och jag har ingen bebis än. Däremot hade jag en dator som fick virus och dog så vi var tvugna att köpa en ny och nu är den installerad. Tack gode gud att vi hade alla bilder, musik och filmer på en extern hårddisk. Annars hade jag varit rätt deppig nu. 

Idag är det 5 dagar kvar tills bebisen ska komma. Tycker jag och Magnus och barnmorskan iallafall. Den kommer nog ut när den själv vill.