På dejt med min man...

Magnus fick biljetter till Jörgen Mörnbäcks premiär på Lisebergsteatern i födelsedagspresent av mej. Innan föreställningen hade vi bokat bord på en italiensk resturang. Det var en jätte mysig resturang men vi blev förvånade när vi såg menyn för man kunde bara välja mellan stor eller liten meny och det var hemligt vad de innehöll. Kocken lagade den mat han hade lust med just den kvällen. Vi tänkte att tre rätter räckte och tog den lilla menyn men den innehöll inte 3 rätter. 11 rätter blev vi serverade så jag kan inte ens föreställa mej hur mätt man måste bli av den stora menyn. Dessutom hade kocken skrivit en kokbok och han gav oss ett signerat exemplar bara för att vi skulle ha barn och han tyckte att vi skulle lära barnet att äta italiensk mat :) Föreställningen på Liseberg var också jätte rolig. Det var extra kul att det var premiär för det var massa kändisar där. Vi hade en jätte mysig kväll. Älskar dej, Magnus!!

Malva och farmor


(Om ni undrar varför min unge har en prislapp i håret där det står att hon kostar 499 kronor så är det inte jag som har satt dit den. Det gjorde hon själv och hon tyckte att det blev riktigt snyggt efter att ha justerat den några gånger. Hon är alltså inte till salu....)

Saft

Jag hade massa vinbär i frysen och Magnus mamma hade hallon så vi kokade saft. Hjälpes vad gott det blev....

Dagens Malva, 9 september

Lite shopping...

Idag på förmiddagen tog Malvis och jag bussen in till Göteborg för att utnyttja min bonus på Polarn och Pyret. Lilla ugglan är nu ägare till nya hängseljeans, en tröja samt ett par vantar. Sedan gick vi en sväng till Åhlens och hm också. På HM hittade vi underbart söta innetofflor till Malva och på Åhlens införskaffade vi converse åt henne. Att äga ett par Converse borde faktiskt vara en mänsklig rättighet och dessutom behövde hon faktiskt fin skor.....


Nytt i köket

Här är den fina burken som jag köpte i antikaffären i söndags....

Dagens Malva, 8 september

Flätor!

För första gången har jag kunnat göra två små flätor av Malvis lockar. Det var inte lätt men det gick :)

Jag är så lycklig att jag har dej min lilla flicka!

Kalas...

Vi hade ett litet kalas för "Pappa Mäju" (som Malva kallar honom). Vi bjöd på pajer och till efterrätt gjorde vi gino. Malvis roade gästerna med att sjunga "Ja låa lela" (Ja, må han leva) och att om och om igen berätta för alla att klockan är "Hall toll" (Halv tolv, vilket den givetvis inte var).


Grattis!

Igår fyllde min älskling 31 år. Jag älskar dej mest av allt!

Biblioteket

Lilla Ugglan och jag gick till bibblan med hennes farmor. Helst ville Malva låna de böckerna som hon redan har hemma (Lotta och Pippi) men vi hittade som tur var lite Astrid Lindgren böcker som vi inte har läst så de fick följa med hem. Till mej själv lånade jag en bok med namn-tips och en om att bli 2-barns mamma (Det är ju inte långt kvar nu, vecka 34 imorgon).

Till Malva....

Prinsessans jeansklänning i storlek 74 börjar bli liiite väl kort så jag har beställt en ny som dessutom är sötare än den gamla. Visst är den fin!

Bilder på mej och Malvis från Idas kamera

Utflykt med Ida

Idag lämnade jag Magnus och Malva hemma och åkte med Ida till en antikaffär i lilla Edet. Jag fyndade en fin burk till köket. Lägger nog in bild på den imorgon.

Nytt i trappan

Under Gustav Klimt-tavlan vi har i trappan har vi satt upp en vit tavellist från Village och på den har vi ställt tre ljuslyktor jag köpt i en antikaffär. De lyser jätte mysigt på kvällen!

"Doggy"

För att Malva ska vänja sej lite vid sitt nya dagis (Eller Doggy som hon kallar det) så brukar vi leka på deras gård på helgerna. Vi bor precis jämte så det är jätte nära. Nu är det bara 1 vecka kvar, sen börjar hon på avdelning Regndroppen. Vad spännande det ska bli!


Utflykt

Vi tog en utflykt till Svartemosse och matade ankorna. Fast Malva matade mest sej själv. Tur att det inte var allt för gammalt bröd. Vi hade även matsäck med oss och satt och fikade i ett litet vindskydd vid sjön.

Höstnytt i våra blomsterlådor

Presenter till Malva och Valter-Majken från deras mormor

Detta köpte mamma till barnen på Lindex. Tack så jätte mycket!!!


Till Malva

Till Valter-Majken

Hos mamma....

Idag tog Malva och jag tåget till Alingsås och spenderade dagen med mamma. Vi gick på stan, lekte på Plantaget och lagade middag hemma hos mamma.

Dagens Malva, 1 september

Min trollunge är ute och promenerar med Emil i dockvagnen. Hon passar även på att ploppa stenar i bäcken från bron och att klättra lite på båten.

Besök på MVC

Idag var jag och lyssnade på Valter-Majkens lilla hjärta och det dunkade på lika fint som vanligt. Min gigantiska mage är tydligen helt normal stor vilket är skönt att höra. Jag började bli lite rädd att det skulle komma ut en femkilos klump med tydligen är alla barn lika stora i vecka 33 och min mage håller medelkurvan så jag behöver inte oroa mej. Inte för att det är något fel på barn som väger 5 kilo men det är nog inte så jätte roligt att klämma ut dom...kanske.....

Valter-Majkens byrålåda

Lycka...

Jag älskar att få rolig post. 174 kronors bonus på Polarn är inte helt fel.....