Bokrean!

Böcker är något som både jag och barnen älskar men som vi absolut inte har brist på :). Så jag storhandlade inte på bokrean direkt. Och det finns ju faktiskt bibliotek... Men jag köpte iallfall en bok till mej och en till barnen (Eller ja, mest Malva men Valle uppskattar den nog när han blir äldre).

Jag har länge varit sugen på att läsa Denise Rudbergs deckare, för jag älskar hennes vanliga romaner, så när jag såg Ett litet snedsprång visste jag direkt att det var den boken jag ville ha :)
Till barnen köpte jag Moki cyklar jorden runt. En bok precis i Malvas smak. Roliga bilder med mycket detaljer som man kan prata om och fantisera kring. Vi hade den på mitt förra jobb och barnen kunde sitta och titta på bilderna hur länge som helst :)

Maja

Åh, jag vill ha den barnboken på mitt jobb!!!

2012-02-22/22:18:50
Anonym

Måste också ta mig in på bokrean, känns som jag aldrig hinner läsa dock...

Kom på alldeles för sent att jag skulle spola så jag kan lova att kag kommer hitta en tröja med stora hål i, blir till att gömma saxen ;)Har aldrig vart på bingo party tidigare men en av tjejerna som var där i måndags, är en förälder på Ingrids dagis och hon är bingo säljare. Har kikat lite på deras hemsida och älskar Anine Bings kollektion :)!

2012-02-22/22:31:57
Sofia

Blingo och inte bingo ;) hade ju vart något att köra lite bingo hemma dock :)

2012-02-22/22:32:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: