Torsdag

Idag har Nallekillen och jag varit på barnrytmiken och sjungt sånger och ätit god soppa. Sedan gick vi och hämtade en mycket nöjd dagistjej som hade fått reda på att från och med nästa vecka ska Skalbaggegruppen (Malva och 4 andra barn som är typ lika gamla) få gå på skogsutflykt varannan vecka. Jag är så glad att Malvas fröknar hittar på så mycket roliga saker med barnen. Härom dagen när jag kom och hämtade så satt det bilder i hallen på när Malva och 3 andra barn badade skumbad. De hade tappat upp vatten i en pool i skötrummet :) . Iallfall så ser Malva verkligen fram emot att få gå på skogsutflykt så imorgon ska vi gå in till stan och köpa en liten matlåda som hon kan ha macka och frukt i.
Nu har jag varit och simmat och har även hunnit med att se på film med min kära man. En enkel till Antibes såg vi. Den var helt okej... lite långsam men inte så att man ville stänga av.


Syskonen som kan det här med att stöka ner...

Magnus veckohandlade efter jobbet och busarna som alltid ska hjälpa till att packa upp hittade såklart sitt lördagsgodis och tyckte att det var lördag idag. Så vi lekte att det är lördag idag. De har ändå ingen tidsuppfattning hahaa....

Therese - Sockenvägens Söta

hi hi man kan ha lördag alla dagar ;-D KRAM

2012-02-10/07:56:25
http://lurans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: