Dagen före julafton

Här är det dagen för julafton och vi bakar en sista omgång pepparkakor tillsammmans med Samuel och pappa. Inte för att vi behöver fler kakor utan mest för att det är lite mysigt :)
Sedan bytte vi julklappar med pappa som inte skulle vara med på julafton. Barnen fick fina leksaker och en tiger matta som båda två tycker är en filt och sitter och gosar med i soffan :) 
För att inte bli allt för trötta på julmat bjöd vi på tacomys istället :)
Malva och Valter ställde ut en liten bricka på altanen till tomten. Tomtegröt med kanel och en liten pepparkaka tyckte de att han skulle ha och båda två spanade förväntansfullt efter honom.
De små var trötta och somnade faktiskt i vanlig tid. Det känns som om de har mer ork på julafton på så sätt och de kommer att hinna vara med om massa uppesittarkvällar när de blir äldre. Jag, Magnus, Samuel och pappa dukade fram glögg och julgodis och satte oss och spelade bingolotto. I år var faktiskt första gången som jag vann och mitt fantastiska pris var......trumvirvel.......en nyårlott :) Tänker dock inte spela bingolotto på nyårsafton men man kan ju vinna ändå och rätta efteråt. Kvällen innan julafton är en himla mysig kväll och julgodiset smakade sådär lite extra gott och granen var extra fin. Kanske på grund av alla julklappar som nu hamnat under den....
 
rememberthiis.blogg.se

Mysigt :D

Svar: Eller hur :)
BabyYouCanCallMeSven

2013-12-25/19:59:24
http://rememberthiis.blogg.se/
Tess

Vilken härlig dan före ni verkar ha haft! Fullt upp som vanligt med massa roligheter för barnen. Hoppas julafton var kanon.? Önskar er en fin fortsättning kram

Svar: Det samma!
BabyYouCanCallMeSven

2013-12-25/20:18:22
http://Sailorswife.se
Linda

Önskar dig en fin fortsättning! Mysiga kort som alltid <3

Svar: Tack det samma <3
BabyYouCanCallMeSven


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: