Valter 3 år

Idag var det exakt tre år sedan vi åkte in till förlossningen och fick åka hem med en underbar liten Valter. Min lilla bebis är inte så liten längre och det syns extra tydligt om man ser på bilder från hans tre första år. Här har vi ett litet collage. (Här är han 0,1,2 och 3)
Vi startade födelsedagen med att sjunga för vår lilla nalle och han fick öppna paket och fika bulle och saft. 5 paket fick han av oss. En teletubbies-stol, ett teletubbies-pussel, en Hoppetossa-båt, en duplo polisbåt och en familj med kaninfigurer. 
På sin födelsedag får man välja aktivitet och Valter valde att vi skulle åka till Alfonshuset hela familjen så det gjorde vi. Vi lekte, fikade och kollade på teater. Mycket uppskattat av både födelsedagsbarnet, föräldrarna och hans syster. 
När vi kom hem hade vi ett litet mini-kalas för Valle. I lördags hade vi ju barnkalas och nu på lördag blir det släktkalas men vi ville ju fira idag med så hans farmor kom hit och kalasade lite med oss. Vi bjöd på tacopaj och gjorde en liten glasstårta och sjöng för födelsedagsbarnet ♥
Nu sover de små och jag sitter här och är hemskt nöjd, lättad och förvånad. Jag fick ett brev från försäkringskassan idag. Trots att det inte gått 30 dagar. Och de tänkte inte ens göra livet krångligt för mej utan tyckte att det var självklart att jag skulle ha hel havandeskapspenning från den 25 november. Med tanke på vilka det var jag ansökte till så förväntade jag mej att få vänta i evigheter, komplettera med massa krånliga blanketter och i slutändan ändå bara få halv ersättning eller något sånt. Men nej, det gick hur lätt som helst. Nu måste jag bara kolla om jag kan flytta mina semesterdagar jag har i december till veckan innan havandeskapspenningen börjar gälla och det skulle innebära att jag jobbar mina allra sista dag den 15 november. Bara 11 arbetsdagar kvar!! Underbart!!!
 
2-barns-mamman

Grattis på födelsedagen till Valter och grattis till Dig till havandeskapspenningen! Skönt!!

Svar: Tack :) Ja, jätte skönt!
BabyYouCanCallMeSven

Emmelie - Mamma till Ebba och Hugo

Stort grattis på treårsdagen <3

Svar: Tack :)
BabyYouCanCallMeSven

2013-10-29/06:05:17
http://www.emmgus.blogg.se
Mammatea

Grattis till stora killen!

Svar: Tack :)
BabyYouCanCallMeSven

2013-10-29/06:53:13
http://mammatea.se
mammansprinsessor

Grattis till eran 3 åring,stora killen nu:)ha en fin onsdag kram

Svar: Tack :) kram
BabyYouCanCallMeSven

Tess

Vilket mysigt firande! Grattis i efterskott från mig! Härligt att det börjar närma sig slutet, snart är ni fem coolt! kramar från mig

Svar: Tack! Ja, jag längtar!!!kram
BabyYouCanCallMeSven

2013-10-30/23:25:26
http://sailorswife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: