Om Magnus

 

Min älskade man och bästa vän heter Magnus och är 35 år gammal. Vi träffade varandra på Mötesplatsen i December 2006. Jag hade i min profil valt att inte skriva någonting om mej själv utan hade istället satt ditt en liten sång från galenskaparnas Grisen i säcken.

Jag har suttit på min kammare och tänkt på dej idag
Jag har tänkt så fina tankar och nu har jag ett förslag
Livet en en rugbymatch så fyllt av hugg och slag
Vill du spela i mitt lilla rugbylag?
Mitt lilla rugbylag och du, mitt lilla rugbylag och jag
Mitt lilla rugby, rugbylag
Mitt lilla rugbylag och du, mitt lilla rugbylag och jag
Mitt lilla rugby, rugbylaaaag

 

I tron om att jag var sportintresserad (Hmmm, det kan man inte direkt påstå att jag är) kontaktade den sporttokige Magnus mej. Vi bestämde träff på centralen i Göteborg och gick och åt mat på en resturang och sen följde jag med honom hem. Sen den dagen har vi varit tillsammans. I juni 2008 förlovade vi oss i Kairo på en bro över Nilen. I maj 2010 gifte vi oss och han har gett mej de tre finaste barnen på jorden.

 

Magnus arbetar på Icas lager där han kör truck och utbildar andra i hur man gör det. Han är en riktig retsticka och jag älskar hans skratt. Det bästa han vet, förutom mej och barnen, är det italienska fotbollslaget Inter, Ulf Lundells musik och att springa. Dessutom så tycker han att geografi är intressant. Här kommer ett exempel på det:

Det är nyårsafton 2006 och vi ligger i en säng hemma hos mamma och pappa på Afzeliivägen (dom e inte hemma). Helt plötsligt säger Magnus:

 

- Jag har aldrig sovit så här nära.....

 

(Okej, här pausar vi lite. Visst låter det som om det kommer att komma nått romantiskt? Vad ska han säga? En underbar tjej? Någon jag tycker så mkt om?)

 

-........ en Europaväg.

(E20 går utanför mammas och pappas hus)

 

En europaväg!!!? Gissa om jag har retat honom för det efteråt? :D

Min man är den bästa, finaste och roligaste som finns och jag ser fram emot att få dela resten av mitt liv med honom.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: