Fredagen den 2 juni

Cyklar hemåt i hundkex-doft ♥ Nu är det fredag!
Godaste fredagsmiddagen ♥
 
 

Torsdagen den 1 juni

 Byter månadsbild till juni ♥ Sommaren är här!
När storbarnen gått till skolan cyklade August och jag till vännerna och lekte♥
Jag fick en otroligt fin graviditetsbok som man kan fylla i av Emelie och längtar efter att få ett plus på stickan. Perfekt för mej som verkligen ska njuta av min sista graviditet och göra en stor grej av varje liten detalj!
Innan det var dags att hämta i skolan hade August och jag lite picknick på lekplatsen med fika från Svarta katten ♥
Vi väntar på storasyskonen i skolans korridår och jag får en blomma av min minsting ♥
Vi plockade blommor på vägen hem och jag struntade i att jag är allergisk egentligen och tog djupa andetag av sommardoften. Buketten får göra oss lyckliga i köket! 
 I stan hade vi köpt varsin tshirt åt killarna ♥
Lite lek med vattenbanan....
 När Magnus kom hem från jobbet packade vi med middag och drog till Ingetorpssjön för grill och kvällsdopp ♥ "Det är som att vi firar att sommaren börjar idag" konstaterade Malva! och det var årets varmaste dopp hittills.
Kvällen avslutades med naturgodis framför Unga föräldrar!
 
Gjorde ett graviditetstest när jag vaknade imorses och det vad negativt. Har en känsla i kroppen av att jag kommer att få mens snart så det blir nog ett försök nummer tre. Kanske kommer vår minsting att bli till i Italien? Eller senare? Det får ta den tid det tar. Jag är bara 32 år, har inte speciellt bråttom och är redan mamma till tre helt fantastiska små!
 

Onsdagen den 31 maj

Syrénsaft på trappen efter jobb och förskola ♥
Nu blommar blåklinten i vår rabatt ♥
Lagar tomatpizza till middag och funderar fortfarande på om jag är gravid eller inte. Snart kanske jag måste börja läsa innehållsförteckningen på allt för en liten bebis skull.....
Cyklar i kvällssolen och beundrar allt som blommar i dikena ♥
 
 

Tisdagen den 30 maj

Kom hem till trevlig post efter en lång arbetsdag. Jag tycker Estrid Ericsons elefanttyg är så fint men är för snål att bli ruinerad på Svenskt tenn men en hemmasydd från Tradera med billigare tyg på baksidan kändes helt okej!
Har väldigt svårt att tänka på något annat än om jag är gravid eller inte så då är det bra med små projekt som får mej att tänka på annat. Efter jobbet silade jag och hällde upp Syrén saften som nu är färdig ♥
 

Måndagen den 29 maj

August och jag ♥
 

Söndagen den 28 maj

 Det var morsdag och jag blev väckt med paket från de här tre ♥Har himla tur som får vara deras mamma!
Fick fina presenter av mina skatter ♥
Färdigmålat och jag blev väldigt nöjd med resultatet. Nu fattas det bara att köpa fina hyllband till de två fasta hyllorna. Undrar om jag ska ta helt vita eller med någon färg på? Och man kanske skulle haft blommigt hyllpapper på de fasta hyllorna? 
Jag ställde mej i köket och bakade en kolapaj med havssalt inför dagens morsdagspicknick!
Vi har som årlig tradition att ha morsdagspicknick i Nolhagaparken om vädret tillåter och det gjorde det verkligen i år. Vi fick en härlig försommardag med picknick, firande av mamma, lek och bus ♥
 

Lördagen den 27 maj

Om jag nu hade ägglossning förra helgen, vilket testerna pekade åt, så borde jag i så fall känna lite symptom nu och det gör jag inte. Jag har ingen växtvärk i magen, är inte extra trött och behöver inte kissa hela tiden. På måndag är det den tidigaste dagen min oregelbundna mens brukar dyka upp så jag gissar att den kommer någon gång under nästa vecka. Skulle den mot alla odds inte göra det  borde det vara lagom att ta ett test nästa helg. 
Vinkade av tränaren och fotbollsspelaren som ska på cup med Kungälvs fotbollsflickor ♥
Shopping och glasspaus med favoritkillar ♥ Samuel kom förbi för att sova över!
Jag hade bestämt mej för att måla om inne i linnesåpet och kikade på färger inne på Colorama....
Pojkarna behövde sandaler ♥ lite för dyra för mitt samvete egentligen men jag vill verkligen inte köpa med spiderman eller blixten och jag får tänka att de kan ärva av varann och att de till och med förmodligen även håller till barnbarnen i framtiden hehe....
Dagens loppisfynd. Broderad kudde med duvor!
Med från stan fick jag även en ny blomkruka ♥
Jag var ivrig att få sätta igång mitt lilla projekt....
Vi smygstartade morsdag i förskott och firade Monica med grillmiddag och jordgubbar. Barnen lekte på framsidan, syrénen blommade och försommaren var sådär underbar ♥
Eftersom man ska känna glädje när man öppnar sina skåp enligt Konmari-modellen räckte det inte för mej att rensa ur och vika allt snyggt. Jag störde mej på träskivorna och tänkte tanken att de säkert skulle vara finare i svagt ljusrosa och med hyllremsor på kanterna. Och får jag en idé vill jag prova direkt såklart!
Filmkväll med Samuel ♥ Vi såg Lion, otroligt fin och sorglig.....